Naše usluge

Naše usluge

Proizvodi i usluge koje vam možemo ponuditi

Naše usluge

Crocon d.o.o. pruža kompletnu uslugu – od prodaje i distribucije brodske opreme do post-prodajne podrške, programiranja i servisiranja uređaja te stručnih rješenja u području specifikacija po mjeri.

PRODAJA I DISTRIBUCIJA

PRODAJA I DISTRIBUCIJA

Odgovorni smo za prodajni i distribucijski proces proizvoda tvrtki koje zastupamo u području brodogradnje, remonta, offshore i onshore projekata u Hrvatskoj i regiji.

POST-PRODAJNA PODRŠKA

POST-PRODAJNA PODRŠKA

Zajedno s našim partnerima stojimo iza proizvoda, osiguravamo znanje, savjet, servis i podršku našoj bazi klijenata diljem svijeta. Naš posao temelji se na odnosima od povjerenja s principalima i klijentima, na fleksibilnosti kad je riječ o individualnoj prilagodbi, kao i na našem profesionalnom prodajnom i tehničkom timu.

PROGRAMIRANJE I SERVIS

PROGRAMIRANJE I SERVIS

U mogućnosti smo brzo osigurati i na lageru imamo cjelokupni asortiman sigurnosne opreme – EPIRB, AIS SART, PLB, VHF, UHF, protupožarne UHF stanice i rezervne dijelove – vršimo prodaju, programiranje, registraciju, distribuciju i servis, sve na jednom mjestu.

SPECIFIKACIJE PO MJERI

SPECIFIKACIJE PO MJERI

Na temelju našeg dugogodišnjeg i temeljitog iskustva sa svim tipovima novogradnji i projekata, nudimo specifikacije po mjeri projekta u vidu kalkulacija rasvjete, integriranih sustava navigacije i ključ-u-ruke sustava cjevovoda.