About us

O nama

Zastupništvo stranih tvrtki u pomorstvu i više

O nama

Kroz gotovo tri desetljeća rada u pomorstvu s ljudima iz cijelog svijeta zastupajući strane tvrtke u Hrvatskoj i regiji, skupili smo neprocjenjivo iskustvo i jedinstvenu perspektivu na posao.

Osnovan 1992., Crocon d.o.o. danas je gotovo trideset godina stariji i mudriji. Zastupamo više od dvadeset stranih tvrtki i zajednički donosimo svojim klijentima samo najbolje proizvode i rješenja. Naši klijenti  su najveća hrvatska brodogradilišta, kao i manja i remontna brodogradilišta te offshore i onshore industrijska postrojenja (petrokemijska industrija, automobilska industrija...).

Vaša smo prva i zadnja točka kontakta, potpuna usluga u području brodske opreme – bez obzira treba li vam kompleksni navigacijsko-komunikacijski brodski sustav, kalkulacija rasvjete, specifikacija krojena po mjeri vaše novogradnje, ključ-u-ruke sustav cjevovoda ili jednostavno ponuda i usluga pod geslom „sve na jednom mjestu“ u području sigurnosne opreme.

U osnovi svega što radimo naš je prepoznatljivi kreativni duh, bez obzira govorimo li o core businessu i dnevnim situacijama koje rješavamo lakoćom i inovativnim pristupom, ili pak o stvaranju nagrađivanih marketinških materijala pod našim kreativnim brendom Authentic and Certified by Crocon (A&C) koji nas je višestruko pozicionirao na svjetskoj mapi proteklih godina.

POLITIKA KVALITETE (u PDF formatu)